Choć bardzo wiele osób przechodzi w dzisiejszych czasach na wegetarianizm oraz weganizm, to jednak nadal większość społeczeństwa jest zdecydowanie mięsożerna. Jednakże ludzi nie zadowala już mięso z marketów i sieciowych sklepów mięsnych, które pochodzi z masowej hodowli. Dla jednych niewystarczający jest smak, inni natomiast nie mogą się pogodzić z tym, jak traktowane są w tym typie hodowlanym zwierzęta. Niezależnie od pobudek, chcą po prostu mieć dostęp do świeżego i pysznego mięsa, które pochodzi z dobrych źródeł. Skąd wziąć takie produkty?
Tylko dzięki nim można zjeść pyszne żeberka, takie jak https://paczkazrusiborza.pl/produkt/zeberka-z-rusiborza-050-kg/ lub wspaniałe kiełbasy, które pochodzą od zwierząt hodowanych w naprawdę dobrych warunkach i karmionych naturalną paszą, nie zawierającej dodatków GMO. Świnie mają zapewnioną profesjonalną opiekę weterynaryjną, więc wyroby zdecydowanie przewyższają smakiem wszystko, co możemy dostać w popularnych dyskontach.
Kolejnym plusem mięsa z niewielkich hodowli jest gwarancja tego, że nie będzie w nim żadnych konserwantów ani sztucznych polepszaczy smaku. Nie są one potrzebne, ponieważ mięso samo w sobie jest pyszne i nie potrzebuje, żeby dodatkowo wzmocnić jego smak. Produkty posiadają certyfikat Systemu Gwarantowanej Jakości Żywności, co daje nam pewność, że świnie karmione były bez dodatku antybiotyków, a produkcja mięsa przebiegała ze szczegółową kontrolą na każdym jej etapie.